Over Ons

Welkom bij Katholiek Matchmaker. We hopen, dat je bij ons jouw date home maakt.

We zijn een katholiek getrouwd paar, dat in Nederland woont. Deze katholieke datingsite is geïnspireerd en ontworpen op basis van onze eigen internet dating ervaring.

Katholieke singles hebben moeite om elkaar te vinden in de parochies van Vlaanderen, België en Nederland. En het is zelfs nog moeilijker om iemand te vinden, die helemaal geschikt is voor jou. Katholiek Matchmaker helpt je om deze date problemen in een extreem kleine bevolkingsgroep op te lossen.

Als je het belang van daten herkent en het trouwen met een andere katholiek, is dit de site voor jou.

Als je op zoek ben naar een single nederlandse of vlaamse katholiek met interesse in het huwelijk, mét foto én ons complete, speciale diepteprofiel, dan is dit de datingsite voor jou.

Als je denkt dat het vinden van die ene persoon om de rest van je leven mee te delen ten minste evenveel waard is als wat je besteed aan benzine of een mooi paar laarzen, dan is Katholiek Matchmaker iets voor jou.

Als je echter alleen maar zoekt naar een gratis of goedkope datingsite, met honderden leden over de hele wereld met allerlei soort of geen geloof, veelal zonder foto en met oppervlakkige profielen, dan is Katholiek Matchmaker waarschijnlijk niets voor jou.

Wij willen dat je het voorrecht geniet om een medekatholiek te vinden met een vergelijkbaar geloofsniveau, om samen te groeien in de liefde van je leven.

Leden zijn ook welkom om hier lang gratis te blijven in het basislidmaatschap met beperkte toegang. Dit is jouw dating home.

We nodigen je uit, om je vandaag nog in te schrijven en jouw soulmate te vinden.